Hirdetés

Ilyen Superman és Lois fiatalon, érkezik a My Adventures with Superman animációs sorozat

|

Szembesülni a felnövés problémáival, miközben a világot is meg kéne menteni?

Hirdetés

Vadonatúj Superman rajzfilmsorozatot jelentett be az HBO Max és a Cartoon Network, amely koncepciója, hogy a jól ismert trió, Superman mint Clark Kent, Lois Lane és Jimmy Olsen kalandokba keverednek fiatal felnőttként a húszas éveikben. A My Adventures with Superman névre keresztelt rajzfilmben akkora potenciált látott a stúdió, hogy kapásból két évadot is berendeltek.

Hirdetés

Szinkronhangok tekintetében Supermant Jack Quaid (The Boys) kelti életre, míg Lois Lane-t Alice Lee (Zoey's Extraordinary Playlist). Clark, Lois és Jimmy a Daily Planet újságnak dolgozó pályakezdő fiatalok, akik oknyomozó munkájuk által rengeteg kalandba keverednek. Amy Friedman, a Kids & Family Programming fejese szerint ez egy frissnek ható újragondolása lesz Superman figurájának, és egy modern, azonosulható Clark Kenttel találkozhatunk majd a rajzfilmben, akinek barátaival a felnövés nehézségeivel és a világra leselkedő veszélyekkel is szembe kell nézniük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.