Hirdetés

Ilyen volt a Karácsony Artúr díszbemutató

|

A hamarosan a hazai mozikban is látható Karácsony Artúr című 3D-s animációs vígjáték hétvégi díszbemutatóján kicsik és nagyok már most együtt ünnepelték a karácsonyt, amit a Télapó legkisebb fia, Artúr hozott el Budapestre.

Hirdetés

A meghívott vendégeket a Télapó szorgos manói fogadták, a gyerekek pedig egyenesen  a Télapónak, az Északi-sarkra írhattak levelet. A feldíszített karácsonyfa, alatta az ajándékokkal, a mézes illatok, a finom bejgli és a hangulatos, alkalomhoz illő zene mindenkit karácsonyi hangulatba kerített már öt héttel az ünnepek előtt is. New York és London után végre néhány kiválasztott számára nálunk is kiderülhetett a nagy titok, hogy hogyan tud a Télapó egyetlen éjszaka alatt annyi gyerek szobájába bejutni? Egy ilyen titokra persze sok hazai híresség is kíváncsi volt, így a gálapremierre közülük is sokan eljöttek... Hogy kik? A továbbiakban kiderül!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.