Hirdetés

Ilyen volt a Puliwood első Marvel kvíze

|

Igazi szuperhősökhöz méltó párbajt vívtak a Puliwood első Marvel témájú kvízére ellátogató játékosok. A remek hangulatban telt hadakozást most fotógalériánk segítségével nézhetitek vissza.

Hirdetés

Egy tíz éves korszak lezárása felé igyekszik a Marvel Filmes Univerzum, mi pedig nagyon kíváncsiak voltunk arra, hogy mi ragadt meg bennetek ebben az elmúlt évtizedben. Összehoztunk hát egy olyan kvízeseményt, amelyen csak azok kerülhettek ki bajnokokként, akik töviről-hegyire ismerik ezt a fantasztikus világot. Jöttetek is szép sorjában és csordultig töltöttétek a Barcraft Nyugati kvízre kinevezett termét. Több mint 40-en, 10 csapatra elosztva ástátok elő képregényfilmes tudásotok legjavát és mérkőztetek meg az értékes nyereményekért, na meg a respect-pontokért.

Hirdetés

Az éjszakába forduló esemény remek hangulatban telt. Csorgott a sör és ropogott a nachos, a koncentráció azonban egy pillanatra sem tört meg. Érezni lehetett a levegőben, hogy ide mindenki győzni jött. És ki is tettetek magatokért. Minden egyes csapat megérdemli az elismerést, de sajnos díjakat csak a legjobb háromnak tudtunk osztani. A dobogó harmadik fokán a "Winner Soldiers" csapata végzett, második lett a "Felső ház", az első helyezést pedig az "LSD" csapat tagjai érték el. Pörgessétek át a galériát, remek volt a hangulat. 

Azoknak sem kell szomorkodnia, akik nem jutottak el erre a kvízre, hiszen hamarosan megtartjuk a póteseményt, amelynek részleteit ezen a linken találjátok. Végezetül szeretnénk még egyszer megköszönni a Barcraftnak, hogy helyet biztosított számunkra, valamint hasonlóan nagyfokú hálával tartozunk minden más támogatónknak is, akik nélkül nem ajándékozhattuk volna meg a legjobbakat a kellő jutalommal.

Fotók: Bagi Levente

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.