Hirdetés

Ilyenek lettek a Hobbit bővített jelenetei

|

Hirdetés

Még nyáron jelentette be a Warner, hogy a Hobbit: Az öt sereg csatája bővített változata tartalmazni fog 20 perc extra játékidőt, amik amúgy R-es besorolástak kaptak, ezért is lettek részben elhagyva. Egy hónapja digitálisan már minden létező helyen elérhető, és november 17-én végre DVD-n és BluRay-en is megjelenik. Ezek a jelenetek, amúgy már egyáltalán nem gyerekbarátak, mert a Ben Hur féle kecskeszekér (ezt kár volt, amúgy kihagyni) alaposan kaszabolja az orkokat és a harciasított trollok is rendesen végzik a dolgukat. Érdekes, hogy pont ezektől a jelenetektől váltak amúgy meg, mert szinte csak a törpök vannak benne, akik alig voltak jelen a mozis verzióban. (Meg akad még egy kis Alfréd, de ő úgy őszintén, kinek hiányzott?) Mondjuk a baltás rész aranyos. (A minőség nem valami acélos, néha akad, vagy darabos, szóval, aki élvezni is szeretné, az ne nézze meg a videót, csak a kiváncsiaknak van.) https://www.youtube.com/watch?v=f1P26ch_oII A BluRay 3, a DVD 5 lemezes lesz. Ráadásként az egész trilógiát most már meg lehet venni egyben is, aminek a 9 lemezes BluRay változata szolid 100 dollárba kerül (DVD 15 lemez, 78 dollár), de a rajongók majd elmondják, hogy megéri-e.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.