Hirdetés

IMAX-ben is zúznak majd a Fox új filmjei

|

A 20th Century Fox és az IMAX a napokban megegyeztek egymással, így négy nagy durranásnak ígérkező filmet is harcba küld majd a stúdió az óriásvásznú termekbe.

Hirdetés

A Fox és az IMAX a közelmúltban a Deadpool kapcsán találtak egymásra, és az együttműködés sikerességét még akarva sem lehetne megcáfolni - a Deadpool minden idők legjobban teljesítő korhatáros filmje lett. A Fox bízik benne, hogy ezt az eredményt a következő négy film is képes lesz megközelíteni, vagy akár túl is szárnyalni.

Hirdetés

Az Útvesztő franchise záró darabja, a The Maze Runner: The Death Cure (Az útvesztő: Halálkúra), az Alita: Battle Angel, a Shane Blacktől érkező új Predator film, illetve egy egyelőre titkos Marvel projekt is megméretteti magát az IMAX-termekben a következő két évben. A Death Cure eredetileg jövőre érkezett volna, ám a főszereplő, Dylan O'Brien sajnálatos balesete miatt az egész projektet eltolták 2018 januárjára. A forgatás jövőre fog folytatódni egyébként.

Az Alita: Battle Angelt eredetileg  James Cameron rendezte volna, mielőtt úgy nem döntött, hogy inkább az újabb Avatar-fejezetekre koncentrál, de a rendezői székbe így is sikerült egy nagy nevet megnyerni Robert Rodriguez személyében, míg Cameron producerként továbbra is kapcsolatban áll majd a filmmel.

A legnagyobb esélye a Deadpool sikerének megismétlésére a Predator franchise legújabb darabjának lesz, amit a zseniális Shane Black fog rendezni és a legfrissebb pletykák szerint Benicio Del Torót igyekeznek megszerezni főszereplőnek.

De persze még ott van a Jolly Jokerként számon tartott titkos Marvel projekt, ami lehet, hogy a Deadpool 2 lesz, vagy éppenséggel egy X-Men spin-off - minden bizonnyal a Foxnál már tisztában vannak vele, hogy mit is fognak mozikba dobni 2018 márciusában, de mi egyelőre csak találgatni tudunk.

Üröm az örömben, hogy egyik film sem lesz közvetlenül IMAX kamerákra felvéve, bár a konvertálást a Deadpool szerencsére nem sínylette meg, úgyhogy lehet bizakodni. Ti a négy film közül melyiket néznétek meg mindenképp IMAX-ben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.