Hirdetés

IMAX poszteren az X-Men: Apokalipszis

|

Hirdetés

Május a Marvel rajongók hónapja lesz, ugyanis az Amerika Kapitány: Polgárháború után - amelyről a legfrissebb kritikák máris dicsérnek - az X-Menek is összecsapnak minden mutánsok legnagyobbikával, Apokalipszissel. Ha minden igaz, hamarosan érkezik Bryan Singer filmjéhez még egy előzetes a közeljövőben, addig is itt a legújabb IMAX (IMAX-Men?) poszter, amelyen minden fontosabb szereplő ott virít és Apokalipszis nagy feje a háttérben ezúttal talán nem csak kényszerű marketinges megoldást takar. Az X-Men: Apokalipszist ezúttal is a mutánsveterán Bryan Singer rendezi, az amerikai bemutató pedig május 27.-e, de mi már egy héttel korábban, május 19.-én megnézhetjük a kívülállók legújabb kalandját.

X-Men Apocalypse IMAX poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.