Hirdetés

Star Wars: Rogue One - ez 2016 leginkább várt filmje?

|

Hirdetés

Az online jegyértékesítéssel foglalkozó Fandango decemberben megszavaztatta látogatóit, arra voltak kíváncsiak, hogy 2016-ban milyen filmeket várnak a leginkább. Mindenki nyugodjon le, a Rogue One: A Star Wars Story, vagy a Star Wars: Rogue One ott van a listán. Noha sok blockbuster szerepel a tízes listán, amire számítottunk, sok hiányzik is róla, ráadásul a toplista helyezéseire is érdemes odafigyelni, hiszen például a Szenilla nyomában című animációs mesére az eredmények szerint jobban kíváncsiak a Fandango vásárlói, mint például a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalára vagy az Amerika Kapitány: Polgárháborúra. Persze az alábbi statisztikákat nem lehet általánosítani vagy egész Amerikára venni (hiszen a szavazók számát sem ismerjük), "csupán" egy szolgáltatás használóinak véleményéről van szó, de mindenképpen érdekes:

  1. Star Wars: Rogue One
  2. Szenilla nyomában
  3. Batman Superman ellen: Az igazság hajnala
  4. Ismeretlen című Jason Bourne folytatás
  5. Amerika Kapitány: Polgárháború
  6. Star Trek: Túl mindenen
  7. A függetlenség napja: Feltámadás
  8. X-Men: Apokalipszis
  9. Zoolander 2
  10. A dzsungel könyve
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.