Hirdetés

Íme a Beavatott-tévésorozat részletei!

|

Korábban már felrebbentek a hírek, hogy a Beavatott-széria utolsó részét talán már nem is a moziban, hanem a tévéképernyők előtt ülve kaphatják meg a rajongók , a döntést valószínűleg anyagi megfontolásból hozták a készítők. Most kiderült pár részlet is.

Hirdetés

A Lionsgate egy spin-off-tévésorozatot szeretne összehozni a sztoriból, ezt pedig a rajongói nyomással indokolják: ugyanis az utóbbi három film nem nagyon jött be az alapul szolgáló Veronica Roth-könyvek olvasótáborának, és több platformon kampányoltak, hogy egy újabb mozi helyett mennyivel jobb lenne például egy tízórás sorozat, ahol lenne idő kifejteni a cselekményt.  

 

Hirdetés

A színészek közül még senki nem írt alá erre a folytatásra, és őszintén szólva nincs is rá sok esély, hogy csatlakoznának a tévés projekthez. Valószínűleg a Beavatott úgy jár majd, mint A Végzet Ereklyéi, amelyet a nem túl nagy sikerrel kecsegtető mozifilm után inkább sorozatként rebootoltak, teljesen új szereplőgárdával.

A Lionsgate jelenleg tizenkét különböző platformmal tárgyal a sorozat ügyében, tehát érdeklődő lenne rá. Jelenleg a Starz a legesélyesebb, hogy elnyerje a készítés jogát. A csatorna elnöke, Kevin Beggs azt nyilatkozta, hogy szívesen készítenének egy 10-13 részes évadot, siker esetén pedig továbbiakat is.

Vajon azonban tényleg jó ötlet lenne tovább erőltetni ezt az egészet a tévében, ha már a mozifilmek sem hozzák a tőlük elvárt sikereket, és nagy eséllyel a színészek sem vennének részt a projektben? Vagy egy új karakterekkel benépesített spin-offban még lenne lehetőség?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.