Hirdetés

Íme a Fear the Walking Dead első promója

|

Hirdetés

Az AMC bemutatta a Fear the Walking Dead vadonatúj promóját, amely a méltán népszerű The Walking Dead Los Angelesben játszódó társsorozata lesz. A Fear the Walking Dead Los Angelesben játszódik és egy új, a The Walking Dead sztoriszálával párhuzamosan futó történettel, valamint új szereplőkkel ismertet meg minket. Olyan színészek láthatóak a főbb szerepekben, mint Kim Dickens (Holtodiglan, Sons of Anarchy - Kemény motorosok), Cliff Curtis (Elrabolva) Frank Dillane (Harry Potter és a Félvér Herceg), Alycia Debnam-Carey (A vihar magja), Elizabeth Rodriguez (Orange is the New Black), továbbá Mercedes Mason (Karantén 2). A The Walking Dead mellékszálának egyik vezető producere Robert Kirkman, míg a showrunner David Erickson. Az AMC sorozatának társproducere Adam Davidson, aki a pilot mellett a második és a harmadik epizód rendezését is vállalta. A Fear the Walking Dead első évada hat egyórás részből áll és az amerikai premiert követően 24 órán belül hazánkban is bemutatják majd, valamikor 2015 nyarán. Az AMC egyébiránt a második évadot is berendelte már, amely 2016-ban várható. https://www.youtube.com/watch?v=_lMPcizlWZs

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.