Hirdetés

Íme a Jurassic World brossúrája

|

Jövő nyáron több mint egy évtized után ismét visszatérünk a Jurassic Parkba, ráadásul most először egy olyan teljesen működő helyszínre amit John Hammond eredetileg megálmodott.

Hirdetés

Ha az ember ellátogat bármelyik szórakoztató parkba az első dolog amit a kezéhez kap, az egy borssúra lesz a legfőbb látnivalókkal és biztosan találni fog egy térképet is a közelben aminek alapján megkeresheti az őt érdeklő látványosságokat. Nem lesz ez másképp a Jurassic World látogatói számára sem, nekünk pedig itt van néhány kép arról a brossúráról amit ha végig futunk kiderül, hogy milyen dínókat várhatunk a filmben. Az idegenvezető füzetecske slusszpoénja pedig az, hogy elhint egy lehetséges cameo szerepet. Ez a cameo pedig nem másé lehet mint Jimmy Falloné, az Egyesült Államokban híres talkshow vezetőé. Képek a folytatásban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.