Hirdetés

Íme a Karib-tenger kalózai 5 első képkockája

|

Hirdetés

Február végén elkezdődött a Karib-tenger kalózai 5, vagyis a Pirates of the Carribbean: Dead Men Tell No Tales forgatása Ausztráliában, ahonnét számos fotót kaptunk a munkálatokról, azonban hivatalos, a filmből származó kép még nem érkezett - ezidáig. A Karib-tenger kalózai 5 első kedvcsinálóját a széria producere és első számú mecénása, Jerry Bruckheimer osztotta meg Twitterjén és ki mást is láthatnánk rajta, mint Johnny Deppet Sparrow kapitányként. A színésszel már olyannyira összenőtt a karakter, hogy ha álmából felkeltenék, valószínűleg akkor is ezt a figurát hozná. Nem hiszitek? Íme:

CDIkwVPWYAEkr5d.jpg-large
Az ötödik rész a Joachim Ronning és Espen Sandberg (Kon-Tiki, Las Bandidas) páros tolmácsolásában várható 2017 júliusában, a sztoriban pedig Jack Sparrow kapitány ismét új kalandokba keveredik, amikor ősi ellensége, Salazar kapitány (Javier Bardem), és élőhalott kalózserege kiszabadulnak börtönükből, azzal az egy céllal, hogy végezzenek az összes élő kalózzal. Sparrow egyetlen esélye az életben maradásra, hogyha megtalálja Poszeidón szigonyát, amelynek birtokában uralhatja a vizeket. Ebben ismét segítségére lesz Barbossa (Geoffrey Rush) és Gibbs (Kevin McNally), de felbukkan még többek között Kaya Scodelario (Az útvesztő, Hold, A titánok harca) és Brenton Thwaites (Az emlékek őre, Demóna) is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.