Hirdetés

Íme a Super Bowl LV összes filmelőzetese egy helyen!

|

A 2021-es NFL-szezon döntője ismét előhozakodott néhány filmes és sorozatos kedvcsinálóval.

Hirdetés

Ma hajnalban sor került a 2021-es NFL-szezon zárómenetére, amelynek keretében a Tom Brady vezette Tampa Bay Buccaneers és a Patrick Mahomes irányította Kansas City Chiefs mérkőzött meg egymással. A sportrajongókon kívül szokás szerint azok is kíváncsian várták a mérkőzést, akik egyébként nem követik ezt a sportágat, a stúdiók ugyanis minden évben csillagászati összegeket költenek el arra, hogy vásároljanak egy-egy rövid tévészpotot a filmjük, sorozatuk vagy éppen márkájuk számára.

Hirdetés

Természetesen a koronavírus okozta filmes premierhalasztások és általános bizonytalanság miatt ezúttal kétszer is átgondolták a stúdiók, hogy megéri-e nekik félperces reklámokra költeni, és mint ilyen, idén a bemutatott kedvcsinálók száma is kevesebb volt. Ennek ellenére mi szokásunkhoz híven most is egy cikkben gyűjtöttük össze ezeket, szóval íme, a következő előzeteseket vetítették le a a Super Bowl LV során:

Halálos iramban 9

Raya és az utolsó sárkány

Old (M. Night Shyamalan új horrorja)

The Falcon and the Winter Soldier

Senki 

Amerikába jöttem 2.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.