Hirdetés

Íme az Agents of S.H.I.E.L.D. 3. és az Agent Carter 2. évadának szinopszisai

|

Hirdetés

Röviddel az után, hogy az ABC berendelte az Agents of S.H.I.E.L.D. és az Agent Carter új évadait, a hivatalos szinopszisok is napvilágot láttak. Az előbbi szokásosan kedd esténként lesz majd látható a csatornán, utóbbi pedig ismét akkor kerül adásba, amikor a S.H.I.E.L.D. ügynökei szünetre mennek. AGENT CARTER 2. Évad - Szinopszis A Marvel Agent Carter-je egy újabb évadnyi kalanddal és cselszövéssel tér vissza. A címszerepben Hayley Atwell, aki az SSR megállíthatatlan titkos ügynökét alakítja. Az új atom korszak fenyegetései ellen küzdve, Peggy-nek el kell hagynia New Yorkot és egészen Los Angelesig utaznia, ahol az eddigi legveszélyesebb küldetésével kell megbirkóznia. De hiába talál új barátokra, új otthonra, és talán egy új szerelemre is, rá fog ébredni, hogy a háború utáni Hollywood csillogó fényei olyan veszedelmet rejtegetnek, ami mindenkit fenyeget, aki fontos számára. AGENTS OF S.H.I.E.L.D. 3. Évad - Szinopszis Phil Coulson Igazgató (Clark Gregg) egy új, halálos küldetésbe vág bele, melynek célja a világ megóvása a Hydrától és egy veszedelmes frakciótól, az Embertelenektől. Az Agents of S.H.I.E.L.D.-ben Clark Gregg Phil Coulson Igazgatót alakítja, Ming-Na Wen Melinda May ügynököt, Brett Dalton Grant Ward-ot, Chloe Bennet Skye ügynököt, Iain De Caestecker Leo Fitz ügynököt, Elizabeth Henstridge Jemma Simmons ügynököt, Nick Blood Lance Hunter ügynököt és Adrianne Palicki Bobbi Morse ügynököt. [gallery size="medium" columns="2" ids="51982,51983"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.