Hirdetés

Íme az első előzetes a The Walking Dead alkotójának véres szuperhősös sorozatához

|

Erre érdemes lesz odafigyelni.

Hirdetés

Elkezdődött a virtuális térben megrendezésre kerülő New York Comic Con, ahol máris bemutatkozott a The Walking Dead-képregénysorozattal igen elhíresült Robert Kirkman új projektje, az Invincible (Legyőzhetetlen) című animációs sorozat első előzetese, ami az azonos című szuperhősös képregényéből készült, csupa szupersztárral a főszerepben.

Hirdetés

A The Walking Dead tévésorozatban Glennt alakító Steven Yeun lesz a címszereplő karakter, más néven a tinédzser Mark Grayson, akinek az édesapja, Nolan Grayson (J.K. Simmons) egy Omni-Man nevű, idegen bolygóról származó szuperhős. Naná, hogy Mark vérében is ott van a szupererő, ám ahogyan elkezd a saját jogán hőssé válni, rá kell ébrednie, hogy az apja öröksége nem feltétlen olyan makulátlan, mint amilyennek hitte.

Az Invincible egyik érdekessége különösen felnőttes hozzáállása, valamint az, hogy nem spórol a vérrel. Ebből kifolyólag az animációs sorozat kifejezetten felnőtteknek készült, és a showrunnere Simon Racioppa (Tini titánok, A Sötét Kristály - Az ellenállás kora) lesz, vele együtt Kirkman, David Alpert (The Walking Dead) és Catherine Winder (Star Wars: A klónok háborúja) vezetői produceri minőségben vesznek részt a projektben. A sztárokkal teletűzdelt szereposztásban olyan nevekkel találkozhatunk még, mint Zazie Beetz, Walton Goggins, Mark Hamill, Gillian Jacobs, Seth Rogen, Zachary Quinto vagy éppenséggel Khary Payton.

A gyártásban a Skybound mellett az Amazon Studios is kooperál, és a széria az Amazon Prime Videón fog debütálni valamikor 2021-ben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.