Hirdetés

Íme az első szinkronos előzetes Emma Stone Szörnyella de Frász filmjéhez

|

A Disney újabb klasszikusa kap feldolgozást, bár ezúttal némi csavarral.

Hirdetés

Ugyan már másfél évvel ezelőtt megnézhettük az első képkockát a szinte felismerhetetlen Emma Stone-ról Szörnyella de Frászként, de azóta történt egy s más a világban és ezzel együtt a filmiparban is, ami hátráltatta a bemutatót. Végül jelen állás szerint idén májusban lehetünk tanúi a 101 kiskutya főgonoszáról szóló előzményfilmnek, amihez tehát időszerű volt, hogy az első mozgóképes kedvcsináló is befusson.

Hirdetés

A főszerepet tehát az Oscar-díjas színésznő (Kaliforniai álom, Birdman, A kedvenc) vállalta magára, és az egyszerűen Cruella, azaz Szörnyella névre keresztelt alkotás az eredeti rajzfilm eseményei előtt fog játszódni, az 1970-es évek punk-rock érájában, szóval nem véletlen a gótikus szett és a frizura sem. Hogy pontosan milyen történetet akarnak megeleveníteni a vásznon, ahhoz talán közelebb segít minket az előzetes, mindazonáltal ha abból indulunk ki, hogy az Angelina Jolie főszereplésével készült Demóna miként gondolta újra a klasszikus történetet és csinált a főszereplőből antihőst, talán itt is valami hasonlót fognak megkísérelni.

Szinkronos:

Feliratos:

Szerepel még a filmben Emma Thompson, Paul Walter Hauser és Joel Fry, a rendező pedig Craig Gillespie (Én, Tonya). A magyar premier 2021. május 27-én lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.