Hirdetés

Íme az első képek a Netflix sztárokkal teletűzdelt filmjéből, a Mindig az ördöggelből

|

Tom Holland és Robert Pattinson is látható az első jelenetfotókon.

Hirdetés

Szeptemberben debütál a Netflix kínálatában a hatalmas várakozást övező Mindig az ördöggel, Donald Ray Pollock azonos című könyvének adaptációja, amelyhez a rendezői feladatokat magára vállaló Antonio Campos (Simon Killer, Afterschool, Christine) mindjárt megnyert néhányat Hollywood legkapósabb színészei közül. A mozgóképes kedvcsinálóra várva pedig végre bemutatták az első jelenetfotókat is az alkotásból.

Hirdetés

Campos elmondása szerint a film több szálon futó cselekménye a második világháború vége és az amerikaiak a vietnami háborúban való részvétele között játszódik, ahol egy csapat különböző karakter sorsa keresztezi egymásét. Az évtizedeken átívelő dráma központi szereplője Tom Holland megformálásában Arvin Russell, aki egy családi trauma súlyát cipelve éli meg a huszadik század közepének hullámvölgyeit. A rendező a következőképp beszélt róla:

Tom imádni való ember és egy nagyon odaadó színész, aki hajlandó bármilyen végletekig elmenni érzelmileg, ha azt a karaktere megkívánja. Van benne valami megmagyarázhatatlan, ami miatt akkor sem tudnád róla levenni a szemed, ha csak ül az adott jelenetben, és nem csinál semmit.

Hollanden kívül Bill Skarsgård, Riley Keough, Jason Clarke, Sebastian Stan, Haley Bennett, Mia Wasikowska, Eliza Scanlen és Robert Pattinson alakítják a "közép-nyugati gótika"-ként definiált Mindig az ördöggel főszerepeit, ami a jelenlegi állás szerint szeptember 16-án kerül fel a streamingszolgáltatóra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.