Hirdetés

Íme az első képek a Szemekbe zárt titkok remake-ről

|

Hirdetés

Csak egy újabb remake, semmi különös. A Hart háborúja, a Dolgok állása és az Éhezők viadala és a Phillips kapitány írója, Billy Ray készítheti el a 2010-es, kritikailag is elismert Szemekbe zárt titkok (Secret in Their Eeyes) feldolgozását. A Szemekbe zárt titkok remake stábjában Nicole Kidman, Julia Roberts és Chiwetel Ejiofor kaptak helyet. Jess (Roberts) lányát megerőszakolják és megölik bármiféle indok vagy nyom nélkül, majd évekkel később az FBI-os társa, Ray (Ejiofor) új nyomot talál az ügyben. Kidman karaktere a kerületi ügyészi hivatal egyik munkatársa lesz. A forgatókönyvet maga Ray írta Eduardo Sacheri regénye alapján. [gallery ids="46360,46361,46362"]   A filmet külföldön 2015. október 23-ra, vagyis az Oscarnak kedvező időpontra lőtték be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.