Hirdetés

Íme az első képkockák a Fear the Walking Dead 2. évadából

|

Hirdetés

A Fear the Walking Dead új, 15 részes évadát is világpremierként láthatjuk, a bemutató napja április 11. hétfő lesz, egy időben az amerikai vetítéssel. Az AMC minden epizódot megismétel még az aznap esti főműsoridőben, 22:00 órakor. A 15 részből az első hét kerül képernyőre tavasszal, a fennmaradó nyolc részt az év során vetíti majd a csatorna. Az AMC most két rövid kedvcsinálót tett közzé a Fear the Walking Dead hamarosan érkező 2. évadából, amiket alább nézhettek meg:

A sorozat vezető producerei a 2. évadra változatlanul a showrunner Dave Erickson mellett Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero és David Alpert. SPOILER! Az első évad végén Madison (Kim Dickens), Travis (Cliff Curtis) és családjaik átmeneti menedéket találnak Strand (Colman Domingo) birtokán, a Csendes-óceán partján. Ahogy a polgári zavargások egyre fokozódnak, a fertőzöttek beveszik Los Angelest, Strand arra készül, hogy az óceánon állomásozó yachtjára, az Abigailre menekülnek. SPOILER VÉGE. Várjátok már a Fear the Walking Dead 2. évadát?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.