Hirdetés

Íme az első két perc a Star Trek animációs sorozatból

|

Ezúttal nem az űr a legvégső határ.

Hirdetés

A Star Trek franchise első animációs szériája sok szempontból különleges darabnak ígérkezik, hiszen amellett, hogy a jól megszokott kapitányi hídon történő sokszor gigászi eseményekre fókuszálna, ezúttal a csillaghajók legénységének úgymond eddig szinte láthatatlan részére helyezi a hangsúlyt, némi fanyar humor kíséretében. 

Hirdetés

A Comic-Conon kiadott első két perc alapján nehéz lenne megmondani, hogy az alkotók pontosan melyik korosztályt tervezték megcélozni a Star Trek: Lower Decks-szel, az viszont már most szemmel látható, hogy ez vérfrissítés biztosan nem válik majd a mostanság igencsak megfáradt franchise kárára. A sorozat két főszereplőjét, Brad Boimlert, valamint Beckett Marinert a The Boysból ismerős Jack Quaid és az Űrhadosztályban látható Tawny Newsome fogják megszólaltatni.

A Star Trek: Lower Decks augusztus 6-tól látható a CBS All Accesen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.