Hirdetés

Íme az első Minyonok kisfilm!

|

Hirdetés

A kis sárga zabálnivaló Minynonok a Gruban jelentek meg először, és azóta mekkora utat jártak be! A második részben már kiemelt szerepet kaptak, aztán idén egy saját egész estés mozit, a rengeteg kisfilm után. Szerintem bátran kijelenthetem, hogy minden pillanatát imádtuk, Kevin, Bob és Stuart kalandja halálosan cuki volt. Egyszerre volt szórakoztató mindenkinek: a gyerekeknek a Minyonok esetlenségén nevethettek, míg a felnőttek a popkulturális utalásokon mosolyoghattak jókat. A Minyonok december 8-án jelennek meg BluRay-en, amin már mind a három kisfilm rajta lesz, de addig is itt van az első, ami a Competition (verseny) címet kapta: https://www.youtube.com/watch?v=PjfP2tmjtQM Ezt a végtelen butaságot imádjuk bennük a legjobban, ezért bármikor újra tudnánk nézni. Az egyszerűségük iszonyat szórakoztató, még egyszer ezer hála az Illumination Entertainmentnek, hogy megalkották őket és a közeljövőben még többet kérünk belőlük!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.