Hirdetés

Íme az új Stan és Pan

|

Stan & Ollie címmel készül az itthon csak Stan és Pan néven ismert komikus duó életrajzi filmje, amihez kép és poszter is érkezett.

Hirdetés

A legendás páros anno megreformálta a komédia műfaját, így dukál hozzájuk az életrajzi alkotás. A főszereplők nem kis nevek, John C. Reilly alakítja a kövérke, forrófejű Pant, míg Steve Coogan a vékony, tutyimutyi Stant.

Hirdetés

Az alkotók elhintették, ha sikeres lesz a film, nem elképzelhetetlen, hogy belevágnak egy Abbot & Costello moziba. A Stan & Ollie-nak egyelőre nincs premierdátuma, annyit tudni, hogy a BFI London Film Fesztiválon fog debütálni, záróakkordként. A fesztivál egyik rendezője, Tricia Tuttle elmondta, hogy mennyire örömteli egy ilyen alkotással zárni az eseményt. Kiemelte, hogy egy igazán vicces és szívmelengető történetet fogunk kapni a barátságról és a filmrajongóknak igazi csemege lesz a Stan & Ollie. Íme a film első képkocája és posztere: 

Ti meg fogjátok nézni a két legendáról szóló filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.