Hirdetés

Íme minden fontos bejelentés és előzetes a Netflix TUDUM eseményéről

|

A streamingóriás hírt adott legjobban várt sorozatairól és filmjeiről.

Hirdetés

A hétvégén került megrendezésre a Netflix TUDUM nevű globális rajongói eseménye, ahol a streamingszolgáltató számos újdonsággal, hírekkel és exkluzív tartalmakkal szolgált legnépszerűbb sorozatos és filmes portékáival kapcsolatban. Habár a legfontosabbakról már igyekeztünk külön is beszámolni, most egy helyre gyűjtjük mindazokat, amik felkelthetik a geekek érdeklődését. Nézzük hát, hogy miért lesz érdemes továbbra is előfizetni!

Hirdetés

Bemutatkozott a Super Crooks anime első előzetese, ami a hamar elkaszált Jupiter hagyatéka után Mark Millar képregényíró a Netflix-szel közös együttműködésének következő állomása. Az eredeti történet azt mutatja meg, hogyan próbálnak a szupergonoszok rablásokat, egyéb csínyeket elkövetni és úgy egyáltalán érvényesülni ebben a hősökkel teli világban, az animációs sorozat 13 x 25 percből álló első évada pedig november 25-én debütál.

Alig másfél hét múlva, november 12-én érkezik a Netflix műsortárába a szolgáltató eddigi legköltségesebb filmje, ami Dwayne Johnson, Ryan Reynolds és Gal Gadot hármasát szerepelteti. A Különösen veszélyes bűnözőkből egy hosszabb részletet prezentáltak az eseményen.

Nem hiányozhatott a TUDUM-ról a Stranger Things 4. évada sem, ami egy újabb kedvcsinálóval jelentkezett, fókuszban a Creel-házzal. Ez a ház a Robert Englund, a Rémálom az Elm utcában gonosztevőjének színésze által megformált Victor Creel nevéhez kapcsolódik, aki a sorozat jelenében elmegyógyintézetben él egy brutális gyilkosságért, és ebben az ügyben nyomoznak hőseink is. Az új szezont valamikor 2022-ben fogják bemutatni.

Szeptember elején debütált A nagy pénzrablás végső, két részre bontott évadának az első fele, december 3-án pedig az utolsó öt rész is felkerül a műsortárba, amiből szintén kaptunk egy kis betekintést.

Nem csupán a Dali maszkos rablóbanda int búcsút hamarosan, de jövőre az Ozark is leköszön, méghozzá szintén két részletben. A befejező évadhoz egy másfél perces hangulatkeltőt dobott ki a streaming óriás.

A Netflix egyik legváratlanabb és legzajosabb sikere sem maradhatott el: A Bridgerton család újabb botrányokkal teli évaddal tér vissza 2022-ben.

A TUDUM keretében leleplezte a szolgáltató a klasszikus anime alapján készült Cowboy Bebop - Csillagközi fejvadászok főcímét, ami meglehetősen ismerős lehet az eredeti sorozat rajongói számára, hiszen néhány mozzanat szintre képkockáról képkockára lett átemelve. Az első előzetesre még várnunk kell, de valószínűleg már nem sokat, lévén az élőszereplős széria november 19-én érkezik a Netflix kínálatába.

A korona rajongói számára az új Erzsébet királynőt megformáló Imelda Staunton üzent, akitől megtudhattuk, hogy a számos Emmy-díjat besöprő sikersorozat 5. évada valamikor 2022 novemberében várható.

Hamarosan Neil Gaiman újabb művét adaptáló sorozat érkezik a hatalmas népszerűségnek örvendő Sandman: Az álmok fejedelme című képregény alapján, amelybe végre szintén belenézhettünk a Netflix online eseményén. Az Álom szerepében tetszelgő Tom Sturridge már most megnyerő, de a produkciós dizájn is számos elemében idézi az alapanyag képi világát!

A Netflix idei sikerfilmje volt A halottak hadserege Zack Snydertől, október végén pedig máris érkezik a tervezett univerzum első spin-offja, A tolvajok hadserege című előzményfilm, ezért hát ideje volt bemutatni az új előzetest is. A film egyébként 6 évvel játszódik az eredeti eseményei előtt, amikor a zombiapokalipszis éppen kialakulóban van.

A Chris Hemsworth főszereplésével készült Tyler Rake: A kimenekítés rekord nézettséget állított be tavaly a Netflixen, ezért hát nem sokáig lebegett a folytatás sorsa. A második rész az első rész fináléjából indul ki, az első ízelítő pedig megerősíti a főszereplő nem túl meglepő sorsát.

2022-ben jön a Vikingek folytatása Valhalla alcímmel, amelyben az alapsorozat eseményeihez képest 100 évet ugrunk előre az időben, és a leghíresebb vikingekre helyezi a fókuszt. A TUDUM keretében végre megkaptuk a sorozat első kedvcsinálóját, ami leginkább a hangulatot próbálja meg lefesteni.

A felhozatalból nem maradhatott ki Adam McKay szatírája, a Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence főszereplésével készült Ne nézz fel! sem. A szenteste debütáló alkotáshoz egy rövid filmklip érkezett, amelyben DiCaprio karaktere mindössze 60 másodpercet kap, hogy jobb belátásra bírja a Meryl Streep alakította amerikai elnököt a világvége veszélyéről.

Idén decemberben érkezik a Vaják folytatása, amire talán a legtöbben vártak a TUDUM keretében, a Netflix pedig nem is spórolt vadonatúj anyagokkal. Két exkluzív jelenetsor (egy Nivellenre, valamint egy Geraltra és Cirire fókuszáló) mellett érkezett egy hosszabb, az eddigi eseményeket is gyorstalpaló kedvcsináló, valamint egy kulisszák mögötti betekintő a Blood Origin alcímű előzménysorozathoz kapcsolódóan.

Ti mit vártok a legjobban a Netflix nagyágyúi közül?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.