Hirdetés

Íme a Sikoly 2. évadának posztere, története és új szereplői

|

Hirdetés

Az amerikai MTV mutatta be tavaly a Sikoly-filmek nyomán készült tévésorozatot, a Scream: the TV series-t, és mivel a tévéadó saját célközönségénél műsorsávja legnézettebb kábeles produkciója volt, nem meglepő, hogy berendelték a széria folytatását. Az új évadra azonban nem kell a nyár közepéig várniuk a rajongóknak, mivel a tévécsatorna az első szezon premierjénél egy hónappal korábban, már május 31-én bemutatja a folytatás első részét. A második évad története a Movieweb szerint ott folytatódik, hogy Emma (Willa Fitzgerald) visszatér Lakewoodba a néhány hónapos pihenőről, ahova azért ment, hogy az első szezonban meg- és átélt borzalmakat kissé elfeledje, és megpróbáljon rendbe jönni. Az ismerősei és barátai nagyon óvatosan bánnak Emmával, és azt próbálják kitalálni, vajon túltette-e magát azokon a gyilkosságokon, amiket a Sikoly-maszkos elkövetett. Eközben Audrey megpróbálja eltitkolni a kapcsolatot, ami közte és a gyilkos között van, de valaki, aki tudja a titkát, elkezdi zaklatni őt. Azonban nem csak neki, hanem Brooke-nak és Jake-nek is van mit titkolnia, mégpedig kettejük szerelmét. Noah pedig egyre közelebb kerül ahhoz, hogy kiderítse az igazságot az első évadban elkövetett gyilkosságokról. Az új szezonra visszatér Willa Fitzgerald (Emma), John Karna (Noah), Tom Maden (Jake), Tracy Middendorf (Maggie), Amadeus Serafini (Kieran), Bex Taylor-Klaus (Audrey) és Carlson Young (Brooke) is. Az állandó szereplők táborát erősíti majd két új karakter; Zoe egy átlagon felül teljesítő középiskolás diák, akinek van egy titka, valamint Gustavo, aki szintén középiskolában tanul és egy kívülálló, komor srác, aki nem mellesleg egy nagyon tehetséges művész. A képregények, a horror és a sorozatgyilkosok világában van igazán otthon. Zoe-t Kiana Lede, Gustavo-t Santiago Segura alakítja majd. A Sikoly második évadában láthatjuk majd többek között Anthony Ruivivart, Austin Highsmith-t, Sean Grandillo-t és Karina Logue-t is.

sikolysorozatmasodikevadplakat
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.