Hirdetés

Impozáns képen csodálhatjuk meg az új Predatort

|

A közelgő premier előtt négy új képpel jelentkezett a Prey, melyek egyikén a legendás Predator új kinézetét is megcsodálhatjuk.

Hirdetés

A júliusi uborkaszezon után augusztus elején fog érkezni a Hulura (illetve hazánkban a Disney+-ra) a Predator franchise legújabb fejezete, a Prey, ami talán megtörheti az első rész utáni filmek minőségi lejtmenetét. A Prey-t a Puliwood szerkesztősége is nagyon várja, hiszen az elsőre legyintésre méltó alapkoncepciót az első hosszabb trailer ügyesen csomagolta be egy izgalmas film látszatába.

Hirdetés

A promó újabb állomásának hála ezúttal négy új kép érkezett a projektből, melyek többségén Amber Midthunder Naruja látható, ám az egyiken az újradizájnolt Predator is megleshető. A teremtmény igaz háttal áll nekünk, ám még így is lehengerlő látványt nyújt - viszont lehet, hogy a franchise régi rajongói annyira nem fognak örvendeni neki. Dan Trachtenberg rendező ugyanis tudatos ráncfelvarrást eszközölt a "vadász" külsején, hiszen míg a '80-as években az eltúlzott fej-test arány még menőnek hatott, az 2022-ben már nem feltétlenül mutat ugyanúgy, legalábbis a saját bevallása szerint. A direktor hozzátette, hogy anatómia és testarányok szempontjából az egyik legélethűbb Predatort fogjuk viszontlátni a filmben, amit azonban továbbra is praktikus effektek révén érnek el, minimális CGI-jal.

A Prey augusztus 5-én debütál a Disney+-on. Nektek hogyan tetszik az új Predator?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.