Hirdetés

InAPPropriate Comedy - Rob Schneider új vígjátéka

|

Újabb vígjátékkal jelentkezik Rob Schneider és tőle szokatlan módon ezúttal Adam Sandler nincs a stábban (bár cameo erejéig még beugorhat), azonban sok más ismert színész igen.

Hirdetés

Az InAPPropriate Comedy egyfajta szkeccs vígjáték, amelyet Vince Offer rendezett Ari Shaffir és Ken Pringle forgatókönyvéből. A sztoriban Adrien Brody egy Flirty Harry nevű kemény zsarut alakít, aki az épp aktuális divat megrögzött követője, míg Rob Schneider egy mocskos pornófilm kritikust és egy kanos pszichológust is játszik egyszerre, de feltűnik a stábban még Michelle Rodriguez (szintén kritikus lesz) és Lindsey Lohan (színésznőként domboríthat) is. Könnyen megeshet, hogy a Freestyle Releasing kizárólag DVD-re adja ki a filmet, de a megjelenés 2013-ban esedékes, addig bármi megtörténhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.