Hirdetés

George Lucasnak semmi köze nem lesz az Indiana Jones 5-höz

|

David Koepp forgatókönyvíró legalábbis nem tud róla.

Hirdetés

Harrison Ford, Steven Spielberg és George Lucas legendateremtő triójából ezúttal úgy tűnik kimarad a nagy mesélő. David Koepp forgatókönyvíró a Collider-nek beszélt egy keveset az idén bejelentett ötödik részről. 

Hirdetés

Arra a kérdésre, hogy George Lucas részt vesz-e a produkcióban, így válaszolt:

Nem vesz részt benne, tudomásom szerint. Nem vettük fel a kapcsolatot.

Annyire persze nem meglepő Lucas távolmaradása, hiszen a Lucasfilm 2012-es eladása után, a Disney a Star Wars folytatások esetében sem kért a segítségéből. 

A történetről természetesen nem árult el egyelőre semmit az író, de azért nevetve igyekezett borzolni a kedélyeket, amikor rákérdezett a riporter:

Eléggé belemerültem. Annyit mondhatok csak, hogy rengeteg földönkívüli lesz benne és Indy meghal a végén. Rengeteget fognak bujkálni ólommal bélelt hűtőszekrényekben, jönnek a földönkívüliek, aztán [Indy] meghal. Jól kell elsülnie. [...]

Nem, de tényleg. Nagyon tetszik az ötletünk. Szerintem letisztult, egyszerű és logikus, és úgy érzem az írás is nagyon jól halad. 

A gyártás kezdetét az író körülbelül 2017. októberére saccolja, amennyiben az egyébként igen elfoglalt Spielberg beosztása is lehetővé teszi. A Disney 2019. július 19-ére jelölte ki a premiert, úgyhogy ha a rendező esetleg megcsúszna jelenlegi projektjeivel, még így is bőven lesz idejük elkészíteni a következő kalandot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.