Hirdetés

Indiana Jones fia nem lesz benne az 5. részben

|

Shia LaBeouf Muttot kapott.

Hirdetés

Vannak bennünk kétségek, hogy továbbra is szükségünk van egy ötödik Indiana Jones-filmre, pláne az aggastyán korú Harrison Forddal a főszerepben. Sokan pedig különösen kétkedve fogadják a 2008-as negyedik rész, a Kristálykoponya királysága után. Azonban van egy jó hírünk: annak egyik legvitatottabb eleme biztosan nem tér vissza a folytatásban.

Hirdetés

Feltéve, ha kijelenthetünk ilyet a film eme korai fázisában. David Koepp, a Kristálykoponya Királysága és jelen epizód forgatókönyvírója szerint viszont biztosan ne számítsunk a Shia LeBouf által alakított Mutt Williams - avagy Henry Jones az ifjabb - jelenlétére.

Annyit biztosan kijelenthetek, hogy Harrison játssza Indiana Jonest... és Shia LABouf karaktere nem lesz benne a filmben.

Ezen annyira nincs mit csodálkozni. LaBouf egy nagy reménysége volt a múlt évtizedben és Spielberg egyik személyes protezsáltja is a Transformers-filmekkel, valamint a Sasszem című thrillerrel, amelyeknek a rendező a producere is volt. Azonban LaBeouf nem csak nem tudott élni a sikerrel, vagy bebizonyítani érdemben a tehetségét, hanem azóta konkrétan a ciki szinonimájává vált amikor 2014-ben a Berlini Filmfesztiválon zacskóval a fején jelent meg, amelyre a "Nem vagyok filmsztár többé." feliratot firkantotta. A "Csináld!" ösztönző videója instant mém net szerte, idén pedig azzal égett hatalmasat, hogy az Egyesült királyságban bemutatásra került filmjét, a Man Downt mindössze 1 (!!!) ember nézte meg. Ha pedig ez nem lenne elég, tavaly úgy nyilatkozott mentoráról, miután kifejtette, hogy Spielberg a valóságban nem olyan, mint ahogy gyerekkora óta a fejében élt (amely fejben a jelek szerint vannak zűrök), hogy

Nem is rendező, sokkalta inkább egy kib****tt vállalat.

Ezek után talán érthető, hogy Spielbergék nem kívánnak a kis hálátlannal együtt dolgozni, pláne ha az ehhez hasonló kijelentések rombolnák a film renoméját. Arról nem is beszélve, hogy a Fiatalúrra (mármint az igazira) kíváncsi a közönség. Valamint arra, hogy kb. mikortól foroghat az ötödik rész. 

Kitartóan dolgozunk rajta. Ami azt illeti, azonnal eltudnánk kezdeni, amint Mr. Spielberg és Mr. Ford készen áll. Tudom, hogy van egy forgatókönyvünk, amivel nagyrészt mindenki elégedett. Természetesen a munka nem érhet véget, amíg Steven be nem fejezte a The Post forgatását. Ha a csillagok is úgy akarják, akkor ez lesz a következő filmje.

A The Post című újságírós filmje Tom Hanks-szel és Meryl Streeppel még idén kerül bemutatásra, de ezzel egy időben a jövő tavasszal bemutatásra kerülő Ready Player One utómunkálatait is felügyeli. Ezt követően Spielberg naptára rendezőként valóban üres a következő Indiana Jones-ig, ami eredetileg 2019-ben került volna bemutatásra, de a dolgok jelenlegi állása szerint 2020 lesz a premier. Egyelőre természetesen azt sem tudni, hogy a jó professzor miért rohan keresztül a fél világon, és erről egyelőre Koepp sem kívánt elárulni:

Valamilyen értékes műtárgy után kutat majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.