Hirdetés

Indiana Jones-al egy dolog biztosan nem fog megtörténni

|

Steven Spielberg elárulta, hogy mi az, amire ne számítsunk az ötödik Indiana Jones-film kapcsán.

Hirdetés

Harrison Ford a nyugdíjkorhatár fölött sorra eleveníti fel karrierje legnépszerűbb karaktereit. Han Solo tavaly már megvolt, most kezdődik kishazánkban a Szárnyas fejvadász 2 forgatása (Jack Ryanként viszont nem valószínű, hogy újra látjuk), és Indiana Jones szerepében is még egyszer visszatér a 2008-as (rossz emlékű) Kristálykoponya Királysága után.

Hirdetés

Mióta bejelentették, hogy 2019-ben Indiana Jones ötödjére is ostort ragad, azóta mennek az élcelődések Forddal és a korával, hiszen akkor lesz a színész 76 éves. Ráadásul a producer, Frank Marshall kategorikusan kijelentette korábban, hogy a régészprofesszor karaktere annyira összeforrt Forddal, hogy ne számítsunk olyan szintű szerepöröklődésre, mint a James Bond filmek esetében. Vagyis Chris Pratt se fogja a fejébe csapni a kalapot, akármennyire is szívesen látnák ezt a rajongók.

Egyelőre azt se tudni, hogy mi körül fog zajlódni a kaland - de a forgatókönyvért a kristálykoponyát is körmölő David Koepp felel majd - és a rendezést ötödjére magára vállaló sem hajlandó erről egyelőre semmit sem elárulni, de a legendás rendező már szuper izgatott, hogy visszatérhet ebbe a világba. Egy dolgot viszont hajlandó volt elárulni, ami (ha úgy vesszük) spoileres:

Az egyetlen dolog, amit elmondhatok, hogy nem fogom Harrison Fordot megölni a film végén.

Ezzel lényegében meg is cáfolta azt a pletykát, mely szerint Ford így köszönne el egyszer s mindenkorra a szereptől. Persze lehet, hogy jobb lenne a karakter és a széria szempontjából. Ugyanakkor lehet, hogy Spielberg még 80 éves korában is ugráltatja Fordot a szerepben, arról nem is beszélve, hogy az Ifjú Indiana Jones kalandjai című sorozatból tudjuk, hogy a Fiatalúr megélte a békés öregkort.

Maga Ford - aki érdekes mód Han Soloval ellentétben a régészprofesszor karakterét mindig is imádta - szintén izgatott és ezt nyilatkozta korábban:

Nagy lehetőség, hogy ismét Stevennel dolgozhatok ezen a a karakteren, amely oly sok örömet okozott és nem csak nekem. Hatalmas móka eljátszani ezt a karaktert és hatalmas móka Stevennel együtt dolgozni. Már alig várom.

Indiana Jones 5. kalandja 2019. július 19.-én kerül majd a mozikba. Mi azért kíváncsian várjuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.