Hirdetés

Indiana Jones - Fullos világtérkép készült

|

Az Indiana Jones rajongók számára szinte kötelező megtekinteni a most következő alkotást, amely rengeteg fáradtságos munkát és kedvet emésztett fel, míg elkészült, de nagyon megérte!

Hirdetés

Matt Busch, a LucasFilm egyik grafikusa arra vetemedett, hogy számba vegye az Indiana Jones termékek (filmek, játékok, sorozatok, regények, képregények) ereklyéit és egy mindenre részletesen kiterjedő térképen fel is tüntesse azokat. Az úriember három év alatt alkotta meg a fent látható legendás térképet, 36 ereklyét sikerült beazonosítania a Kristálykoponyától kezdve, a Grálon át, a Frigyládáig és a Shankara-kövekig bezáróan az összes misztikus tárgyat is. A térkép nagyítva, bővebben megtekinthető egy videón a tovább után.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.