Hirdetés

Inferno jelenetképek - Tom Hanks és Felicity Jones belemerültek a nyomozásba

|

Hirdetés

Abban az időben, amikor minden könyvmoly csak Dan Brown-ról tudott beszélni, Ron Howard a vászonra is elhozta a szerző legsikeresebb könyvét, A Da Vinci-kódot. Három évvel később megérkezett a folytatás is Angyalok és Démonok címen. Most Howard újra munkához lát, hogy adaptálja Brown Inferno című könyvét is, ezzel trilógiává formálva Langdon nyomozó történetét. Az első jelenetképeken Tom Hanks-et láthatjuk újra Robert Langdon szerepében, új partnerével, a Star Wars: Rogue One női protagonistájával, Felicity Jones-szal. Ezelőtt Langdon minden figyelmét lekötötte a Szent grál és az Illuminátus keresése, most viszont Dante Alighieri Pokol című, sötét remekművének néhány sorára kell támaszkodnia majd, hogy felfedje a legünnepeltebb reneszánsz művek mélyén rejlő kódokat, amelynek segítségével megfejtheti a végső rejtvényt és talán elháríthatja a világra leselkedő veszélyt. Habár az eddigi filmek nem teljesítettek igazán jól sem a kasszáknál, sem pedig a kritikusoknál, ennek ellenére David Koepp forgatókönyvíró bizakodóan nyilatkozott a filmről.

Szerintem Langdon történetei közül ez a legkiemelkedőbb és már izgatottan várom az Inferno-t.
Az idén decemberben esedékes megjelenést ugyan elcsúsztatták, de ami késik, az nem múlik. Az Inferno 2016. október 14-én fog majd a mozikba kerülni, addig is idelent a galériában megnézhetitek az első jelenetképeket közvetlenül a filmből. [gallery columns="4" size="medium" ids="75149,75150,75151,75152"]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.