Hirdetés

Inferno - Megtalálták a főgonoszt

|

Hirdetés

Dan Brown könyvadaptációjának stábja megkapta az utolsó darabkáját is egy újabb castinggal, ugyanis Ron Howardék (Hajsza a győzelemért, Angyalok és démonok, A Da Vinci-kód) megtalálták az Inferno gonoszát Ben Foster (A túlélő, Börtönvonat Yumába, A mestergyilkos, Csempészek, X-Men: Az ellenállás vége) képében. Foster karaktere egy zseniális tudós lesz, aki a Dante poklának megszállottja és azzal szeretné megoldani a világ túlnépesedésének gondját, hogy elszabadít egy vírust. Ebbe keveredik bele visszatérő hősünk, Robert Langdon (Tom Hanks), aki Olaszországba utazik, azonban egy kórházban ébred fel részleges amnéziával, majd egy Sienna Brooks nevű doktornő (Felicity Jones) segítségével sikerül elmenekülnie. Ő segít neki, hogy visszanyerje az emlékezetét, miközben egy újabb világot fenyegető rejtélyt kell megoldania, ami a Dante poklához kötődik. A további szerepekben Omar Sy (Életrevalók, Samba, X-Men: Az eljövendő múlt napjai), Irrfan Khan (Pi élete, A csodálatos Pókember, Gettómilliomos, Ezerízű szerelem) és Sidse Babett Knudsen (Esküvő után, Borgen)  foglalnak helyet, míg a rendezői teendőket Ron Howard látja el. Az Inferno 2016. október 14-én mutatkozhat be világszerte David Koepp (Angyalok és démonok, Jurassic Park, Mission: Impossible) forgatókönyve alapján.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.