Hirdetés

Infinity Hunt előzetes - egy magyar Marvel rajongói film mind felett

|

Egy csapat lelkes hazai rajongó merész vállalkozásba kezdett, a nagyszabású fanfiction filmjük első előzetese pedig csak bizakodásra adhat okot.

Hirdetés

A Marvel Magyarország Club és a Media42 Studio égisze alatt egy egészen különleges projekt van úton, amit teljesen minimális költségvetésből egy csapat magyar rajongó visz tető alá. Az Infinity Hunt címre hallgató fanfiction film időben az Amerika Kapitány: Polgárháború és A S.H.I.E.L.D. ügynökei harmadik évada után játszódik, miután Daisy elhagyta a szervezetet, a Bosszúállók pedig szétesve nyalogatják sebeiket. A történetben idegenek támadják meg a Földet, de már nincs egy összeszokott csapat (sem a S.H.I.E.L.D., sem a Bosszúállók), amely megmenthetne minket. Ebben a helyzetben kell Coulson ügynöknek valahogyan összevadásznia mindenkit, aki képes lehet felvenni a harcot a támadókkal. Ezek után odafent leshetitek meg a film első, igen hangulatos kedvcsinálóját természetesen magyar nyelven, lejjebb pedig további részleteket olvashattok róla.

Hirdetés

Az Infinity Hunt-ot  nyáron forgatták a lelkes Marvel rajongók, de rengeteg utómunka vár még rá: Többek között profi minőségű CGI megy a filmre, teljesen saját zene készül alá, illetve a hangokat is újraveszi a csapat, hogy ne legyen probléma a hangsávval, ami ebben az előzetesben még tapasztalható egy-két ponton. Egy szó mint száz, a projekt esetében nem egy átlagos, mobillal felvett amatőr fanficre, hanem egy tényleg elképesztő minőségű filmre lehet számítani valamikor 2017-ben, amikor az bemutatásra kerül. Mi nagyon lelkesek vagyunk miatta, hisz az ízelítő csupa bizakodásra adhat okot, de már maga a belefektetett óriási munka és energia miatt is kijár a tisztelet. Ti mit gondoltok róla első körben? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.