Hirdetés

Infó a Jurassic Park 4 háza tájáról

|

Az eredeti film "dínó-tanácsadója" visszatér a negyedik részre illetve Colin Trevorrow is elejtett egy mondatot a filmről.

Hirdetés

Információk szerint a paleontológus és dinoszaurusz tanácsadó Jack Horner (aki segédkezett Steven Spielbergnek az első résznél) visszatér a franchise 4. részére, sőt azt is mondta, hogy "egy korábban még nem látott lény" lehet a sztárja a Jurassic Park 4-nek. Arra is utalt, hogy a 4.rész rémisztőbb lesz, mint a korábbi filmek: "Nem mondhatom meg, hogy milyen dinók lesznek benne, de annyit elárulhatok, hogy a miután megnézted a filmet, nem mered lekapcsolni a lámpát!" (Érdekes, mert mi félelmetesebb egy csapat Raptornál, Spinoszaurusznál vagy T-Rexnél?) A film rendezője, Colin Trevorrow pedig elmondta, hogy nem lesznek tollasak a dínók.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.