Hirdetés

Infók az Aquaman háza tájáról

|

Hirdetés

Az ugye megvan, hogy Aquaman a DC-univerzum tagja és a majdan bemutatásra kerülő Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című filmben fog debütálni a nagy vásznon? Ezek után, ahogy az mostanában lenni szokás, megkapja saját, különálló mozifilmjét is, melynek rendezője az a James Wan lesz, aki a legutóbbi Halálos iramban-filmet, illetőleg a Démonok között című - a szakma és közönség által is dicsért - családbarát horrorfilmet is rendezte. Charles Roven (az Aquaman producere) egy friss interjúban adott a filmrajongóknak némi hírt arról, hogy a munkálatok hol is tartanak a produkciót illetően.

Nagyon az elején járunk még. Még csak most kezdjük el a forgatókönyvet írni. James Wan rendezi a filmet, de majd csak a Démonok között 2 után fogja igazán belevetni magát a dolgok közepébe. Ez lesz az azután következő filmje. Nagyon komoly Aquaman-rajongó.
Sok információt nem osztott meg velünk, vagy legalábbis semmi olyat, amit eddig is sejthettünk. Wan Démonok között-folytatással foglalkozik, azután fog csak rátérni Aquaman-re - ez valahogy eddig is feltételezhető volt. Roven ugyanebben az interjúban méltatta azt is, hogy mennyire kifizetődő olyan alkotótársakkal együtt dolgozni, mint Patty Jenkins, vagy David Ayer (Jenkins a Wonder Woman-mozifilmért, Ayer pedig a Suicide Squad-ért lesz felelős), akik igazi kreatív egyéniségek, akik képesek irányítani a dolgokat és rugalmasnak bizonyulnak. Csak reménykedhetünk, hogy igaza van és mindez a kreatív energia majd a vásznon is megmutatja magát - nem csupán levegőbe beszélés az egész.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.