Hirdetés

Infók az új Frankenstein filmről

|

Hirdetés

A 20th Century Fox Comic-Conos paneljénél beszéltek egy kicsit az új Victor Frankensteinről. A történet kicsit más szemszögből nyúl a klasszikus sztorihoz. A hangsúly a két főszereplőn, James McAvoyon (Frankenstein) és Daniel Radcliffe-en (Igor) lesz, a kettejük kapcsolata lesz jobban kidomborítva a filmben. A bemutatott előzetes (a nagyközönség csak később láthatja) nagyon sötét és rejtélyes volt, de akadt benne kellő mennyiségő fekete humor is. Maga a látványvilág erősen viktoriánus lesz, de lesznek benne különleges szörnyek. Megcsodálhatjuk például Frankenstein és Igor néhány teremtményét, amiktől borsódzik az ember háta, a karakterek viszont jókat poénkodnak rajtuk. Ráadásul új apró szörnyecskék is megjelennek, amik nem voltak benne a könyvben. A rendező, Paul McGuigan (Sherlock), úgy írja le Igort, mint aki nagy rajongója a tudománynak, és Frankensteinnel kölcsönösen szükségük van egymásra. Valamint felhívta a figyelmet, hogy sokan tévesen hívják a szörnyet Frankensteinnek, ezért arra koncentrálnak, hogy visszaadják a tudósnak a nevét.

victor-frankenstein-james-mcavoy-set-photo
Daniel Radcliffe szerint közte és McAvoy között jól működik a kémia, és a karakterek kapcsolata egyedülálló. A konfliktus akkor kezdődik, amikor Igor szembesíti Victort azzal, hogy megőrült. McAvoy erre csak ennyit válaszolt:
Ha valaha valaki azt akarta látni, hogy megalázom és durván bántalmzom és manipulálom Danielt, akkor ezt a filmet látnia kell.
Az író, Max Landis (Chronicle), elmondta, hogy a megszállottság a közös elem Mary Shelley eredeti könyvével és ez adja a film központi vonalát is. Illetve megosztotta, hogy Victornak komoly oka lesz a filmben az őrültségre és nem fog félúton meggyógyulni, mint a könyvben, inkább egyre mélyebbre süllyed. McAvoy befejezésül ezt mondta a forgatókönyvről:
Szégyentelenül szórkaztató!
Amerikai premier november 25-én.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.