Hirdetés

Inhumans - Mégse készül el a film?

|

Hirdetés

Javában zajlik az idei New York-i Comic Con, ahol az összes képregényes valaki jelen van és nagy titkokat osztanak meg a rajongókkal. Innen látott most napvilágot egy érdekes hír/teória/pletyka, mely szerint most, hogy a Marvel hivatalosan is elkészíti a Hangya (Ant-Man) folytatását, mely az Ant-Man and The Wasp (vagyis a Hangya és a Darázs) címet viseli, és ezáltal megváltozott a harmadik fázis menetrendje, megvan rá az esély, hogy egy idáig már bejelentett cím kikerül a tervezett sorból. És hogy melyik ez a cím? Az Inhumans (vagy Embertelenek), aminek akár még lehet is alapja. Nem szabad készpénznek venni semmit ezzel a feltételezéssel kapcsolatban, szóval mindenki kezelje óvatosan. Azonban a Marvel Studios a közelmúltban esett át egy hatalmas változáson, melynek keretén belül a feloszlott a Marvel kreatív bizottsága és kritikus szerkezeti átalakításon esett át a parancsnoki lánc is. A legfőbb változás, hogy az MCU ötletgazdája, Kevin Feige már nem számol tovább a Marvel egyik vezetőjével, Ike Perlmutterrel, aki a nagy fösvénységéről volt híres. Azonban Perlmutter továbbra is fenntartja felügyeletét Marvel TV-csoportja, a könyvkiadások, animációk, és más New York-i székhelyű műveletek felett, és Jeph Loeb, a Marvel TV vezetője továbbra is beszámol Perlmutternek. Ezért volt széles körben feltételezve, hogy ez a lépés egy újabb szakadékhoz vezethet a Marvel sorozatok és filmek közé, ami a Marvel Agents of SHIELD kezdete óta fennáll, az alkalmi crossoverek ellenére is. Ha ez a helyzet, az Inhumans egy igen lényeges pontja ennek a vitának. Az Inhumans szálat ugyanis az Agent a SHIELD második évad végén vezették be, és jelenleg főszerepet játszanak az éppen zajló 3. szezonban, és valószínűleg továbbra is az egyik fő komponense lesz az elkövetkező években. Őszintén megvallva, nem tudom elképzelni, hogy ha Feige a fejébe vette, hogy elakarja készíteni az Inhumans filmet, (márpedig tavaly bejelentette), akkor ne készítené el. De ha igazak lennének ezek a hírek a Marvel TV és a Marvel Film között, és külön utakon folytatnák tovább a dolgaikat, az Inhumans film törlése ennek egy nagyon világos nyilatkozata lenne. De ezek még mindig csak felvetés. Jelenleg az Inhumans film 2019. július 12-re van beütemezve. Ti mit gondoltok? Szomorúak lennétek, ha nem készülne el az Embertelenek mozifilm?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.