Hirdetés

Inside Out - Ilyenek egy lány gondolatai a Pixar szerint

|

Szerkesztőségünk tagjai kifejezetten kedvelik az animációs meséket és jó ideje figyelemmel követjük a Pixar grandiózus projektjét, az Inside Out című művet.

Hirdetés

Két dologból kifolyólag érdekes az Inside Out: először is az a Pete Docter rendezi, akinek olyan remekeket köszönhetünk, mint a Szörny Rt. és a Fel!, másrészt az animáció egy olyan rendkívül bonyolult dolgot boncolgat, mint a női érzelmek és azok összetettsége. A főszereplő egészen pontosan egy Riley nevű 11 éves kislány érzelmei lesznek, amelyek életre kelnek és olyasfajta kalandokat élnek át a lány fejében, amelyek összefüggenek a kislányt érő külső eseményekkel. A fenti képen öt érzelem megtestesülését láthatjuk, balról jobbra bemutatkozik a Félelem (Bill Hader), a Bánat (Phyllis Smith), az Öröm (Amy Poehler), az Undor (Mindy Kaling) és a Düh (Lewis Black). Az Inside Out 2015. június 19-én kerül a mozikba, várós!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.