Hirdetés

InterCom közlemény: "Köszönjük a kalózoknak!"

|

"Kedves Másnapos Barátaink, Filmrajongók, ti, akik moziban nézitek és szeretitek a filmeket! Szomorú hírt kell közölnünk..."

Hirdetés

"Miután az elmúlt néhány hónapban  a Warner Bros. Pictures által forgalmazott filmek első kalózkópiái mind Magyarországról kerültek fel az internetre, a stúdiói úgy döntött, hogy nem kockáztat tovább: előzetes terveivel ellentétben, több film nem kerülhet a magyar mozikba az amerikai bemutatóval egy időben, vagy ahhoz nagyon közel - a stúdió ezzel a lépéssel a Magyarországnál jóval erősebb, fontosabb piacok mozis bevételeit próbálja védeni. Emiatt új dátumra kerülnek az alábbi filmek:

Förtelmes főnökök – július 28.
Őrült, dilis, szerelem. – szeptember 1.
Végső állomás 5. – szeptember 8.

A Harry Potter és a Halál Ereklyéi II. részt is csak július 15-től, péntektől vetíthetik a magyar mozik (még a már megszokott éjféli előadásokat sem engedélyezi a stúdió)."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.