Hirdetés

Interstellar - Christopher Nolan is IMAX kamerával forgat

|

Tegnap már megírtuk, hogy Michael Bay IMAX kamerával készíti el a Transformers 4-et, de az is kiderült, hogy Christopher Nolan is maximalizálni szeretné a látványt, ő sem adja alább.

Hirdetés

Christopher Nolan A sötét lovag alatt is alkalmazta az IMAX kamerákat, akkor 28 percet vett fel így, majd A sötét lovag: Felemelkedés esetében már 72 percre nőtt az időtartam. Most megtudtuk, hogy következő nagy dobásánál, az Interstellar című sci-finél sem adja alább és Greg Foster, az IMAX Entertainment elnöke szerint Nolan az Interstellar jelentős részét IMAX kamerákkal veszi majd fel. Szemkápráztató jelenetekre és látványra számíthatunk 2014. november hetedikén, de az eddigi színészi felhozatal sem utolsó, tekintve Matthew McConaughey és Anne Hathaway csatlakozását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.