Hirdetés

Interstellar - Christopher Nolan következő filmje

|

Christopher Nolan beszámolt következő nagyszabású filmjéről, amely az első információk alapján nem egy nagy franchise nyitódarabja vagy egy korábbi film folytatása lesz, hanem teljesen új IP.

Hirdetés

A Heat Vision munkatársával beszélgetett el korunk egyik legnagyobb és legkeresettebb rendezője, az újságíró pedig rákérdezett az úriembernél, hogy a Batman-trilógia zárása után milyen projektek felé kacsintgat. Arra kell számítanunk, hogy Nolan ismét előrukkol egy olyan lehengerlő és önálló filmnek (folytatások nélküli) ígérkező filmmel, mint A tökéletes trükk vagy éppen az Eredet volt. Az Interstellar a sci-fi műfajban kap majd helyet és szinte semmit sem tudunk róla azon kívül, hogy Nolan öccse, Jonathan Nolan írta a forgatókönyvet (a bátyó segítségével) és a projekt Kip Thorne asztofizikus teóriáin alapul majd, tehát biztosak lehetünk abban, hogy Nolan ismét egy alaposan felépített, gondosan elképzelt univerzumba kalauzol el minket, ahol nem árt használni az agytekervényeinket is a mű teljes befogadásához. A produktumot korábban Steven Spielberg rendezhette volna, de mára kikerült a rendezői székből, valószínűleg csak a produceri részen marad meg Lynda Obst (Kapcsolat, A szerelem hullámhosszán) mellett. Bővebb információk esetén jelentkezünk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.