Hirdetés

Interstellar - Christopher Nolan megtalálta a főszereplőt?

|

Christopher Nolan új fába vágta fejszéjét a Batman-trilógia lezárása után és egy sci-fivel tér vissza a mozivászonra, amelybe öccse, Jonathan is besegít. Vajon kit választanak főszereplőnek?

Hirdetés

A forgatókönyv első változatát Jonathan öcsi körmölte, majd Chris átpofozta azt a jelenlegi változatra. A rendezést is maga vállalta, aminek csak örülhetnek a kiadók, hiszen a neve egyet jelent a biztos bevétellel. A sztoriról jelen pillanatban meglehetősen keveset tudunk, de amit igen, az a következőképpen hangzik:"„Egy heroikus csillagközi utazás lesz, amivel tudományos ismereteink határait feszegetik.” Annyit azért még tudni róla, hogy egy fizikus, Kip Thorne ihlette, aki egy csapattal keresztülutazik egy „féreglyukon”, ahol aztán időutazással és alternatív dimenziókkal szembesülnek." A Paramount Pictures és a Warner Bros. kiadásában érkező film 2014. június hetedikén mutatkozhat be a mozivásznakon, de a szereplőgárdához még senki sem csatlakozott... legalábbis eddig. A Deadline értesülései szerint Nolan nem mással tárgyal az Interstellar főszerepéről, mint Matthew McConaughey-vel, aki egy Cooper nevű férfit játszhatna. Szívesen látnátok, hogy mit tud kihozni Nolan McConaughey-ből?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.