Hirdetés

Interstellar - Nolan új operatőr után nézett

|

Egyre ígéretesebbnek tűnik Christopher Nolan következő rendezése, a sci-fi stílusú Interstellar, amelynek stábja a főszereplők után új operatőrrel is bővült.

Hirdetés

Christopher Nolan szeret a jól bejáratott szakembereivel együtt dolgozni, ilyen például Hans Zimmer a dallamok terén vagy éppen hírünk egyik aktuális alanya, Wally Pfister operatőr. Utóbbi segédkezett Nolan minden művében a Mementó óta, az Interstellar című sci-fi lesz az első olyan projekt, ahol nem tud ott lenni a rendező oldalán, mivel saját művén, a Johnny Depp nevével fémjelzett Transcendence sci-fin ügyködik. Mit lehet tenni, Nolan új munkaerő után nézett és ismét belenyúlt a tutiba, hiszen az Engedj be!, a The Fighter - A harcos és a Suszter,szabó, baka, kém című filmekkel bizonyított Hoyte van Hoytemára esett a választása. Első látásra minőségi cserének tűnik, reméljük Hoytema feltud nőni a feladathoz és a precízitásáról ismert rendező belőle is kihozza majd a maximumot. Az Interstellar forgatókönyvét a Nolan-tesók írták, a főbb szerepekben Matthew McConaughey és Anne Hathaway, a forgatás egy része pedig biztosan IMAX kamerákkal zajlik majd. Ígéretes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.