Hirdetés

Into the Badlands - Bemutatkozik az AMC új sorozata

|

Hirdetés

A The Walking Dead tegnapi évadfináléja után nem csupán a széria spin-offja, a Fear the Walking Dead kapta meg az első kedvcsinálóját, hanem az AMC egy másik debütáló sorozata, az Into the Badlands is. Ebben zombik ugyan nincsenek, de hiánypótlónak tekinthető, hiszen egy harcművészeti drámát kapunk vele: egy feudális bárók által ellenőrzött földön ismerhetjük meg egy nagy harcos és egy fiatal fiú történetét, akik együtt utazzák át ezt a veszélyes vidéket annak érdekében, hogy megvilágosodásra leljenek. Egyelőre meglehetősen titokzatos a szituáció, de roppant ígéretes, még ha az alábbi ízelítő keveset is mutat belőle. Az Into the Badlands-et a Smallvile alkotói, Al Gough és Miles Millar készítik, a főbb szerepekben pedig Daniel Wu (80 nap alatt a Föld körül, Újabb rendőrsztori, Leszámolás Tokióban), Emily Beecham (28 héttel később), Sarah Bolger (Tudorok, Egyszer volt, hol nem volt) és Oliver Stark (Kalandor: Az aranyládika átka) bizonyíthatnak. A pilotot idén ősszel mutathatják be. https://www.youtube.com/watch?v=i29QCLba_uo

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.