Hirdetés

Intruders - Misztikus poszter reggelire

|

Clive Owen főszereplésével láthatjuk az Intruders-t, a stúdió marketing szempontból állati jól kinéző poszterrel készült, reméljük a hazai dátum sincs már messze.

Hirdetés

Mi lehet a közös két messze élő fiatalban a korukon  és hatalmas fantáziájukon kívül? Juan (Izan Corchero) és Mia (Ella Purnell) mindketten éjszakánként egy Hollowface-nek hívott szörnyűséges lénnyel találkoznak szobájukban, aki megpróbál átevickélni a mi világunkba s eközben ellopja a gyerekek tulajdonságait. Vajon tényleg csak képzelik Hollowface-t a fiatalok, vagy valóban megpróbál valami áttörni a mi világunkba és ehhez az ő fantáziájukat használja fel? Az Intruders külföldön 2012 áprilisában várható Juan Carlos Fresnadillo (28 héttel később) rendezésében, az itthoni megjelenése még nem tisztázott. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.