Hirdetés

Invincible: Megérkezett a teljes előzetes az Amazon véres szuperhősös sorozatához!

|

Persze nem is várhattunk mást a The Walking Dead atyjától.

Hirdetés

Több mint két éve jelentették be, hogy a világhírű The Boys sorozatnak is otthont adó Amazon ezúttal Robert Kirkman képregényéből, az Invincible-ből rendelt animációs sorozatot. Az alapanyag meglehetősen vad és erőszakos, hardcore szuperhős-képregény, a premierhez közeledve pedig végre hosszabban is belenézhetünk a vadonatúj előzetesnek hála.

Hirdetés

A The Walking Dead képregények atyja, Robert Kirkman már jó ideje dolgozik azon, hogy mozgókép készüljön a Cory Walkerrel közösen jegyzett képregényéből: eredetileg mozifilm készült volna belőle Seth Rogen és Evan Goldberg bábáskodásával, de a projekt végül az Amazonhoz került, ahol felnőtteknek szóló (az alapanyaghoz méltón brutális) animációs formában élhetjük majd át a történetet, ráadásul valódi sztárgárda közreműködésével.

A címszereplő karakter a tinédzser Mark Grayson (Steven Yeun), akinek szó szerint vérében van a szupererő, hiszen az apja, Nolan Grayson (J.K. Simmons) egy Omni-Man nevű, idegen bolygóról származó szuperhős. Mark hamar felfedezi, hogy ő is örökölte felmenője szuperképességeit: képes repülni, szinte teljesen sebezhetetlen és rendkívül gyorsan gyógyul (innen az Invincible, azaz Legyőzhetetlen kódnév), ám ahogyan elkezd a saját jogán hőssé válni, rá kell ébrednie, hogy az apja öröksége nem feltétlen olyan makulátlan, mint amilyennek hitte.

Az Invincible egyik érdekessége a különösen felnőttes, mondanivalóban sem szűkülködő hozzáállása, valamint az, hogy kifejezetten vad és erőszakos, tehát nem spórol a vérrel, de ezt a kedvcsinálót látva sem nehéz kikövetkeztetni. A sztárokkal teletűzdelt szereposztásban a két főszereplőn kívül olyan nevekkel találkozhatunk még, mint Zazie Beetz, Walton Goggins, Mark Hamill, Gillian Jacobs, Seth Rogen, Zachary Quinto vagy épp Khary Payton.

A nyolc darab egyórás epizódból álló sorozat első három része március 26-án debütál az Amazon Prime-on.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.