Hirdetés

Anthony Mackie a Föld utolsó reménye a Netflix új sci-fijében

|

Előzetes érkezett a Netflix vadonatúj mozifilmjéhez.

Hirdetés

A Netflix közzétette IO című közelgő sci-fi drámájának legelső előzetesét, amelyben a Marvel Moziverzum egyik szuperhősét alakító Anthony Mackie, valamint a többek között a Rendes fickók és A hátrahagyottak című filmekből ismerős Margaret Qualley kétségbeesetten próbálják megmenteni az ökológiai kataklizma áldozatává vált Földünket az utolsó túlélők egyikeként.

Hirdetés

Miután a megmaradt emberiség a Jupiter egyik holdján, az Ión talál menedéket, Sam (Margaret Qualley), egy fiatal tudós még mindig elkötelezetten próbál alkalmazkodni a mérges gázok által ellepett bolygónk körülményeihez, hogy megoldást találjon a súlyos problémára. Ám amikor feltűnik a színen egy másik túlélő Micah (Anthony Mackie) személyében, döntenie kell, hogy felszáll az utolsó űrhajóra és együtt új életet kezdenek az Ión, vagy kockára teszi, hogy végleg a Földön ragad.

Az IO-t az eddig főként kisfilmeket jegyző Jonathan Helpert rendezte Clay Jeter, Charles Spano és Will Basanta forgatókönyve alapján, amire egyáltalán nem kell sokat várnunk, hiszen  a The Punisher második évadával együtt már jövő hét pénteken felkerül a Netflix kínálatába. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.