Hirdetés

Ip Man 3 - CGI-vel keltik életre Bruce Lee-t

|

Hirdetés

A legendás harcművész, Ip Man (avagy Yip Man) megpróbáltatásai folytatódnak a harmadik részben, amelyben ismét Donnie Yen kelti életre, azonban a film legnagyobb szenzációja mégsem ez lesz, hanem hogy az 1973-ban elhunyt Bruce Lee is játszani fog benne. A közismert színészt CGI technológiával keltik életre, de rajta kívül Mike Tyson egykori bokszvilágbajnok is beköszön a filmben, ugyanis Ip Man ezúttal vele fog összecsapni. A forgatás ma kezdődik Sanghajban, Kínában, méghozzá 36 milliós büdzséből. A rendezői székből továbbra is Wilson Yip dirigál, aki a korábbi két epizódot is levezényelte. Az Ip Man 3 2016-ban jelenhet meg világszerte (nálunk valószínűleg csak DVD-n), 3D-s változatban is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.