Hirdetés

Írják A Föld inváziója: Csata - Los Angeles folytatását

|

Jó ideje nem hallhattunk a toborzófilmnek is nevezhető A Föld inváziója: Csata - Los Angeles folytatásáról, pedig nem sokkal az előd premierje után már tudtuk, hogy szeretnék összehozni.

Hirdetés

Mivel a Battle: Los Angeles szépen teljesített, várható volt a folytatás. Jonathan Liebesman, az első rész rendezője visszatér és elmondása szerint a sztoriban ugyanabban a csatában fogunk járni, mint az első fejezet esetében, csak ezúttal egy másik város küzdelmét követhetjük figyelemmel. Neal Moritz, a projekt producere a napokban nyilatkozott a második részről és összegezte azt, amit már tudunk, valamint jó hírekkel is szolgált. "Új forgatókönyvet készítünk a Battle: Los Angeles 2-nek. Egy másik városban játszódik. Christopher Bertollini, aki az első szkriptjét szerezte, visszatér a másodikra és már javában írja azt." Szerintetek van létjogosultsága egy második epizódnak vagy felesleges az egész?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.