Hirdetés

Írják a Godzilla reboot szkriptjét

|

Remek kezekbe került a Legendary óvó kezei között nyugvó új Godzilla forgatókönyve, amelyet reboot-nak szán mind stúdió, mind rendező. Utóbbi már csatlakozott, de írót még csak most leltek...

Hirdetés

A legendás szörny megélt már sok jót és rosszat egyaránt, filmes bukást és sorozatos stagnálást is, de a Legendary Pictures végre-valahára méltó szobrot szeretne állítani neki egy remek mozi képében. A filmet reboot-nak szánja a stúdió, hasonló módon mint a Nolan-féle Batman: Kezdődik-nél. Hogy miért emlegetem pont azt a projektet? Mindkettő matéria forgatókönyvéért ugyanazon személy felel: David S. Goyer. A Godzilla szkriptjének lekörmölésére ugyanis őt kérte fel a stúdió, a rendezői székben a Monsters-t jegyző Gareth Edwards lógázhatja a lábát, míg a produceri teendőket Brian Rogers látja el. Korábban 2012-es megjelenésről pusmogtak felsőbb rétegekben, de valószínűleg ez átcsúszik 2013-ra. A forgatás még idén megkezdődhet, de a szereplőkről vagy történetről vajmi keveset tudunk. Utóbbiról is csak annyit, hogy Godzilla feltehetőleg több szörnnyel száll szembe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.