Hirdetés

Ők fogják megalkotni a Hasbro Filmes Univerzumot

|

Hirdetés

Tavaly derült ki, hogy a Hasbro egy a Marveléhez hasonló filmes univerzumot szeretne megteremteni, Akiva Goldsman irányításával létre is hoztak egy írószobát, amelynek keretében a Transformers filmekkel foglalkoztak, viszont mostantól nem csupán az Autobotok és Álcák harcával foglalkozó írócsapat dolgozik nekik. A Hasbro ugyanis Goldsman iránymutatásával összeszedte azokat a forgatókönyvírókat, akik lerakhatják a filmes univerzum alapjait és alapítottak egy újabb írószobát, méghozzá a következő résztvevőkkel: Michael Chabon (Pókember 2, John Carter), Brian K. Vaughan (A búra alatt, Lost - Eltűntek), Nicole Perlman (A Galaxis őrzői, Marvel Kapitány), Lindsey Beer (Transformers 5), Cheo Coker (Notorious B.I.G. - A N.A.G.Y. rapper, Luke Cage), John Francis Daley és Jonathan Goldstein (Spider-Man: Homecoming, Förtelmes főnökök, Vakáció), Joe Robert Cole (Amber Lake, Fekete Párduc), Jeff Pinkner (Alias, A rejtély, A csodálatos Pókember 2), illetve Nicole Riegel (Tomb Raider reboot). A tervek szerint a Hasbro Filmes Univerzum olyan szellemi tulajdonok egymással összefüggő filmjeit és történeteit fogja majd össze, mint a G.I. Joe, a Micronauts, a Visionaries, a M.A.S.K. és a ROM.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.